avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... luare de mita de catre padurar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

luare de mita de catre padurar

Cum pot sa procedez legal pentru a reclama o luare de mita de catre padurarul ocolului silvic care raspunde de padurea parintilor mei.
Padurarul care se ocupa de marcarea copacilor pentru taiere pretinde mita pentru a marca copaci mai mari chiar daca sunt verzi sau nu respecta desantul forestier. In cazul in care nu primeste mita iti marcheaza doar copacii cei mai mici si uscati (conform legii zice el)
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 18:18, 13 Octombrie 2014
formulati o plangere la politie pentru a se efectua un flagrant.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2014
Adela Maria Bratulescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paza padurii platita-- drepturi si obligatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua, Am depus acum 2 luni o plangere penala la parchet pentru furt de lemne si taieri ilegale de copaci nemarcati din suprafata de padure (1 ha) pe ... (vezi toată discuția)
Legea prin care se sanctioneaza taierea copacilor de esenta salcam si cires fara anuntarea autoritatilor Maryus1995 Maryus1995 In ianuarie m-am deplasat la proprietatea mea plantata cu vita de vie si am taiat 2 arbori unul de esenta cires si unul salcam fara sa anunt nici pe padurar ... (vezi toată discuția)
Taiere arbore nemarcat-consecinte galaoan galaoan Buna ziua. Asi dori si eu un raspuns competent la urmatoarea problema. Am un nepot care s-a dus si a taiat un copac dintr-o proprietate a noastra fara a fi ... (vezi toată discuția)