avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt masina

Am o intrebare unde pot depune o plangere contra politiei din Onesti jud. Bacau?
pe data de 9 spre 10 iulie mi s-a furat masina din parcare, am contactat politia au venit la fata locului au dat masina in urmarire, asta se intampla intr-o joi iar luni urmau sa intre in concediu si nu i-a interesat sa faca nimic. Luni a preluat cazul un alt domn politist care nu s-a deranjat sa faca nimic, ne-a pus pe mine sa cautam filmari daca am "pile" ca lui nu ii da filmirile cel de la primarie si mai are 20 de cazuri de rezolvat. Am reusit sa iau filmarile am recunoscut masina iar in spatele ei foarte foarte aproape mai era o masina si au plecat amandoua spre Bacau, au stationat amandoua 2 min si eu plecat cu viteza, dar alte filmari nu am mai gasit ca nu sunt functionabile camerele. Am reusit sa gasesc masina care era in spatele masinii noastre, apartine unei persoane de etnie roma care are dosar penal pentru furt, dar in loc sa il audieze si sa il cerceteze, politia ne spune "ca tiganii nu fura masini ei fura casetofoane". Ii ascuta telefonul (sa fim seriosi se stie ca telefoanele sunt ascultate, iar daca furi o masina nu spui asta la tel.). Pana in prezent nu s-a facut nimic si nu este normal ce se intampla! Va rog sa imi spuneti ce pot face in conditiile aste .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: oana_ionyk , utilizator 12:06, 14 Octombrie 2014
Adresati-vă organelor ierarhic superioare ale celor care cerceteaza cazul sau/și la procurorul de caz.
Am vb si cu seful lor de la juridic si cu adjunctul politiei Onesti si tot nu au rezolvat nimic doar acum ma cunoaste toata politia din Onesti pt ca am umblat zilnic si m-am luat de ei (sotul meu)
Depuneti o sesizare scrisa cu nr. de inregistrare/ data la seful inspectoratului judetean de politie. Sesizarea o puteti trimite prin posta cu confirmare de primire.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dear madonna, peraspera peraspera Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom ... (vezi toată discuția)
Lovirea unui minor ploiesti2012 ploiesti2012 In data de 29 mai 2012, dupa ce m-am intors de la cumparaturi din oras, am parcat masina in parcarea din spatele blocului, unde locuiesc, special amenajata. ... (vezi toată discuția)
Sectia 16 politie, 'fata-n fata cu reactiunea' laau laau Marti ora 15 trecute fix, ma prezint respectuoasa la politistul de la poarta si ii spun ca vreau sa merg in audienta la domnul comandant. - Domnul comandant ... (vezi toată discuția)