Am si eu o mica intrebare!Am cistigat un litigiu de munca in fond si s-au aprobat de instanta ca sa mi se plateasca cheltuieli de judecata suma de 2500 ron!Inca nu am primit comunicarea,dar am vazut solutia pe siteul Tribunalului...acum pot sa apelez la un executor judecatoresc sa imi recupere banii stiind ca in litigiile de munca hotararile in fond sunt executorii sau tre sa astept comunicarea si sa vad daca partea adversa face recurs si apoi ce va fi...
Va multumesc mult..o zi buna!
Da, trebuie sa asteptati sa expire termenul de recurs, care incepe sa curga de la comunicarea hotararii, abia dupa aceea, o puteti pune in executare silita.
Incercati sa solicitati printr-o simpla notificare trimisa "angajatorului" cheltuielile de judecata.Vedeti ce raspuns primiti si in functie de acest raspuns veti sti mai departe cum sa procedati.
Vroaim sa stiu dupa ce primesc comunicare tre sa astept termenul de recurs pt a incepe executarea,da sau nu?..cf articolului de mai sus...
Va multumesc pt amabilitate!
In materia dreptului muncii, hotararile pronuntate in fond, sunt executorii de drept!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Hotarare in fond!
cata26
Buna dimineata!
Am fost parat intru un litigiu de munca si sa dat solutionare in care am cistigat si mi s-a acrodat cheltuieli de judecata de instanta in ... (vezi toată discuția)