avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Deducerea personala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Deducerea personala

Buna ziua ! Sunt in somaj si ca atare beneficiez de indemnizatie. Suma este echivalenta cu 250 ron (fix). Intrebarea mea este urmatoarea: i se mai acorda deducere personala mamei mele gratie mie, care sunt persoana in intretinerea ei? Un aspect de mentionat care nu stiu cat de relevant e ar fi ca am 24 de ani. Si da, mama are venit pana in 3000 lei. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 14:07, 14 Octombrie 2014
Buna ziua!
Se poate acorda deducere sulimentara mamei dvs.-art.56 din Codul fiscal+norme ( pct.98).
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2014
Elis Ismail, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafonul de acordare a deducerilor personale din impozit pentru persoane in intretinere addi68 addi68 Am un copil minor, in intretinere impreuna cu sotia. Stiu ca se acorda o deducere personala din impozitul pe salariu pentru persoane aflate in intretinere, ... (vezi toată discuția)
Angajat cu jumatate de norma vio58 vio58 1 salariat cu jumatate de norma ,are functia de baza f1 are drept la deducerea de baza 125 ron ?. 2 salariat cu un sfert de norma ,avind functia de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala art.56 c fiscal Clement Pintilie Clement Pintilie Cred si vreu sa spun,urmatorul lucru: - posibilitatea asistentului personal de a beneficia de scutirea de impozite,nu se intemeiaza pe norma juridica din ... (vezi toată discuția)