avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am primit de la locul de munca un preaviz privind concedierea pentru motive care nu tin de persoana salariatului (concediere individuala). Vreau sa stiu daca e ok sa-l semnez, in ideea ca doresc ajutor de somaj. Situatia care mi-a atras atentia: in acest preaviz este un art. 5 (1) in care se precizeaza ca firma nu are momentan un post vacant, compatibil cu pregatirea mea profesionala, dar imi mijloceste angajarea pe un post similar in aceleasi conditii la partenerul de afaceri. Sa ma ingrijoreze acest aspect, sau este ok, voi primi somaj.
Cel mai recent răspuns: lore1507 , utilizator 20:30, 14 Octombrie 2014
Puteti semna acea instiintare de preaviz, fara nicio problema.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediat!! ce sa fac mai departe??? stancut_sabin stancut_sabin Buna ziua! in data de 25 05 2016 mi-a fost inmanata decizia de preaviz, in care se specifica faptul ca urmeaza sa fiu concediat ca urmare de restrangere a ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post-drepturi ale salariatului cgabri_ella cgabri_ella Fiul meu a fost instiintat pe data de 06 iunie 2011 ca datorita situatiei economice a societatii in care lucreaza postul lui se va restructura.In data de ... (vezi toată discuția)
Nesatisfacator pe post carpaho carpaho un salariat a fost evaluat la sfirsitul anului 2013 si a avut calificativ nesatisfacator, a fost reevaluat in luna ianuarie 2014 si a avut acelasi calificativ ... (vezi toată discuția)