avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare salariat, diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare salariat, diurna

Sunt firma de paza si interventie si am salariati care pazesc obiective in diferite localitati si vreau sa stiu daca le pot acorda diurnal de 13 lei pe zi.Mentionez ca nu stau acolo si se intorc acasa la sfarsitul orelor de program(lucreaza 12 ore cu 24 ore).Ce pot face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 22 Octombrie 2014
Sa intelegem ca transportul este achitat de catre salariati ?
deocamdata nu,dar vreau sa gasesc o cale legala prin care sa pot opri bani salariatilor pentru transport
In acest caz, trebuie sa incheiati un act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna - salariat in constructii si salariat mobil sofer valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: pentru salariatul in constructii / pentru salariatul sofer caruia in contractul de munca locul de munca nu este fix: ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli transport sc gerom trans sa sc gerom trans sa Buna ziua, Daca o societate are salariati care lucreaza in diferite localitati le poate acorda diurnal de 13 lei?Lucreaza 12 ore dupa care se intorc acasa.In ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare rosler rosler Am 4 angajati pe post de agenti de vanzari care nu isi desfasoara activitatea la sediu ci trebuie sa mearga la clientii din aria lor de responsabilitate: 1. ... (vezi toată discuția)