Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 vioricabaiceanu	                   

As vrea sa aflu precis daca concediul de odihna se pote solicita in luna IANUARIE
pentru ca de la serviciul RESURSE UMANE mi s-a spus ca nu am drept sa ... (vezi toată discuția)
	                    vioricabaiceanu	                   

As vrea sa aflu precis daca concediul de odihna se pote solicita in luna IANUARIE
pentru ca de la serviciul RESURSE UMANE mi s-a spus ca nu am drept sa ... (vezi toată discuția)

ContSters151108	                   

am revenit la serviciu dupa CIC la 1 august 2012 si as vrea sa stiu daca am dreptul la sfarsitul anului 2012 respectiv acum in decembrie,la zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters151108	                   

am revenit la serviciu dupa CIC la 1 august 2012 si as vrea sa stiu daca am dreptul la sfarsitul anului 2012 respectiv acum in decembrie,la zile de concediu de ... (vezi toată discuția)

kyoko	                   

Buna ziua!
Un salariat cu timp de munca partial( jumatate de norma) la cate zile de concediu are dreptul? 
Va multumesc!  (vezi toată discuția)
	                    kyoko	                   

Buna ziua!
Un salariat cu timp de munca partial( jumatate de norma) la cate zile de concediu are dreptul? 
Va multumesc!  (vezi toată discuția)