avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet suspendat

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat carnetul in data de 30 octombrie pentru 0,21 alcool in aerul expirat. Ce trebuie sa fac sa dau examenul pentru a m-i se inapoia carnetul in 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: Pop_Valerian , utilizator 15:30, 15 Octombrie 2014
Trebuie sa indepliniti conditiile prevazute la art. 221 din hg1391. sa faceti cerere ptr reducere la 30 de zile si sa promovati testul 13/15.
Aveti o premonitie sau ati gresit data?
Am gresit data :))). In ce termen trebuie depusa cererea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut (0,21 alcoolemie) RG33 RG33 Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)
Ajutor - recuperare permis dupa suspendare 90 de zile Viorelsax Viorelsax Buna ziua va rog frumos datim si mie o lamurire mia fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile fara drept de conducere pentru alcool la ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)