Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

tudorsad 
	    	Utilizator

tudorsad 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 radu ion	                   

Buna seara. Lucrez la o firma de 6 luni, am fost angajat dupa o perioada de o luna de zile de proba cu un contract de munca pe o perioada deteriminata. Dupa am ... (vezi toată discuția)
	                    radu ion	                   

Buna seara. Lucrez la o firma de 6 luni, am fost angajat dupa o perioada de o luna de zile de proba cu un contract de munca pe o perioada deteriminata. Dupa am ... (vezi toată discuția)

nelu_duleant_ro	                   

Daca ai obtinut un post prin concurs si ai activat pe el peste trei ani fara sa ai nici o abatere disciplinara poti sa fi schimbat fara vointa ta? In caz ca se ... (vezi toată discuția)
	                    nelu_duleant_ro	                   

Daca ai obtinut un post prin concurs si ai activat pe el peste trei ani fara sa ai nici o abatere disciplinara poti sa fi schimbat fara vointa ta? In caz ca se ... (vezi toată discuția)

opreas	                   

Cum trebuie sa procedez daca societatea la care sunt angajat imi schimba locul de munca fara acordul meu (vezi toată discuția)
	                    opreas	                   

Cum trebuie sa procedez daca societatea la care sunt angajat imi schimba locul de munca fara acordul meu (vezi toată discuția)