avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand se fixeaza termenul de judecata dupa declararea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand se fixeaza termenul de judecata dupa declararea apelului- hotarare necomunicata

am fost condamnat in iunie,am declarat apel si inca nu am primit termen......pe site am vazut ca in alte dosare au facut apel dupa mine (deci in iulie si septembrie) si ei deja au termen.....de ce depind primirea termenului de judecata? inca nici nu am primit hotararea motivata....
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 10:19, 19 Octombrie 2014
procedura aceasta de comunicarea minutei si comunicarea redactata este dupa intrarea noului cod penal? minuta am primit deja dupa o saptamana dupa proces,trebuie sa primesc si hotararea redactata? hotararea redactata este egal cu hotararea motivata?
1.Da, insa conform noului cod de procedura penala nu noului cod penal.
2.Da, v-am indicat textele mai sus.
3.Da, a redacta o hotarare inseamna a motiva o hotarare.
deci,ca sa fie clar va mai deranjez cu o intrebare......odata primesc hotararea redactata si numai si repet numai dupa aceea citatia de la instanta de apel? cu alte cuvinte,pana ce nu primesc hotararea motivata nu am cum sa primesc citatia? daca e asa cred ca pot sa aman pana la anul......(cu amanarea primului termen) si pot sa plec linistit din tara pana sarbatori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare cerere pentru eliberare hotarare si achitare taxa de timbru, dupa noul cod de procedura penala oanaportar oanaportar In urma judecarii unui proces proces penal judecatoria a emis o hotarare judecatoreasca. Va rog sa imi spuneti daca dupa Noul Cod de Procedura penala ... (vezi toată discuția)
Termen redactare hotarare penala puncuskaa puncuskaa cam cat dureaza ca o hotarare in prima instanta sa fie motivata? stiu ca depinde de nr dosarelor dar un aproximativ daca se poate? (vezi toată discuția)
Comunicare hotărâre proces penal ionuthalici ionuthalici Buna ziua. Am avut un proces pe art 336, conducere sub influența alcoolului. Ieri am avut termen de pronunțare și instanta a dat soluția prin hotărâre cu ... (vezi toată discuția)