avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calomnie

buna seara
am o intrebare catre domni avocati
in zilele de 06-07-08.10.2014 un frate deal meu a mers cu ziua la cules de porumb. patroana la care a mers cu ziua ma calomit de fata cu fratele meu si celalti oameni cu care ii avea la munca, ( a zis ca am sunat eu la dansa si am anuntato ca o ruda de a ei a facut accident si sami trimita 2000 de EURO ) ceia ce nu am facut.
eu locuiesc in bucuresti, doamna care ma calomit locuieste in neamt.
intrebare: pot sai fac plangere penala pe baza art.206 C. penal? aici in bucuresti si unde ar trebui sa o depun?
Cel mai recent răspuns: galatanu1981 , utilizator 10:39, 16 Octombrie 2014
Infracțiunea de calomnie nu mai este incriminată.Dacă aveți dovezi, încercați o acțiune civilă și solicitați daune morale.
am martori
as dori un raspuns din partea unui avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie, amenintari cristian49 cristian49 Buna ziua, as vrea sa stiu daca pot da in judecata o ruda de gradul 3, care ma calomniaza si ma ameninta constant. inregistrari audio din timpul discutiilor cu ... (vezi toată discuția)
Concluziile procurorului jon53 jon53 La judecata pe fond al plangerii impotriva rezolutiei procurorului D-na procuror in cuvantul sau a mormait ceva mai mult pentru dansa si pentru judecatoare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua fratele meu locuieste in bucuresti ,locuieste in sectorul ... Floricica eu Floricica eu Buna ziua fratele meu locuieste in bucuresti ,locuieste in sectorul 6 a venit in vizita la parinti mei care loc in sectorul 4 unde si fratele meu este locatar ... (vezi toată discuția)