avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in rezolutie scrie- comisia locala a creat situatia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in rezolutie scrie- comisia locala a creat situatia

la parchet s-a aflat spre cercetare o cauza de tulb de posesie
S-a dispus efectuarea unei exp topo
Expertza a fost un amalgam, eu care stiam foarte bine situatia terenului am ramas" interzisa"
Cu toate amestecaturile facute, expertul a dat vina pe comisia locala, nu pe parati, in sensul ca sunt o multime de nepotriviri ale documentelor, fata de realitatea din teren
Lucrul acesta nu era adevarat, incurcaturile erau facute de expert
Obiectiunile mele au fost respinse
Am urmat caile de atac normale
Instanta a lasat rezolutia data de procuror si a ramas definiriva
In paralel am avut si un proces civil de revendicara cu aceiasi parati si cu comisia locala
La prima instanta am castigatm insa, am pierut la recurs, fiindca judecatoarea a folosit ca autotitate de lucru judeca hotarari (mai vechi) ale instantei de judecata care au fost atacate cu recurs
Ce mai pot face, are vreo legatura constatarile facute de procuror si lasate definitive de instanta, cum ca comisia locala se face vinovata, desi nu a clarificat nimic din fondul cauzei?
procesul civil s-a incheiat, a avut loc in acelasi timp cu cel penal
La recurs nu a fost discutata aceasta situatie
Sunt disperata de ceace se intampla, im lumea magistratilor nimeni nu -si mai pierde vremea cu aflarea adevarului
sa auzim de bine!
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 18:03, 16 Octombrie 2014
Se vede din avion ca ... justitia e oarba ! Nici macar nimeni nu doreste sa ajute macar cu sfaturi persoanele care se află in aceasta situatie ....
Apropo,de cati ani va judecati ?

in dosarul de tulb de pos , din 2006 si in cel de revendicare din 2009, 7 complete de judecata s-au schimbat din 2009 -2014, plus completele de recurs
asa cum am aratat cel penal a fost retrimis de 4 ori la parchet, iar cel civil a fost trimis odata spre rejudecare, este vizibil ca ceva nu este in regula
Justitia nu este oarba sau poate ca este cat timp nu citeste dosarele
Ei se multumesc cu salariile lor forta mici (!!!) si stau si ei pe post de xerox, c-asa-i la stat
Copiaza cu silinta ce a sccris expertul, ce a scris cel dinaintea lui, nu ii este rusine ca cineva va citi prostiile lui cu care m-a pagubit
Intrebam daca constatarile, bune, nebune, facute de procuror au vreo valoare
Este adevarat ca procurorul avea obligatia sa sesiseze mai departe acest lucru?
Constatarile procurorului ajung in instanta si acolose judecă .
Apropo, justitia apare ca o fecioara legata la ochi si are in mana o balanta....
Nu vă întrebaţi de ce nu vă raspunde un jurist ?
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
ContSters331913, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Front comun pe baricadele magistraturii de la b dogarudobra dogarudobra sunt speriata de cheltuielile judecatoresti deoarece am avut opinii critice \\"in direct\\" vis a vis de modul cum de judeca la indtantele de la B, s-a facut ... (vezi toată discuția)
Sa ma mai plang la csm? dogarudobra dogarudobra se poate face plangere la CSM cu referire la judecarea a doua procese, unul civil si unul penal? Este vorba despre aceiasi suprafata de teren insa, pricina a ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni la exp teh nerezolvate si strecurate catre parchet dogarudobra dogarudobra am depus catre politia care facea cercetari in cazul unei tulb de pos, obiectiuni la un rap de exp,\\" facut praf\\" de catre expert. fiindca din decembrie nu ... (vezi toată discuția)