In anul 2008 societatea la care lucrea a luat o linie de credit si a gajat cu imobilul in care isi desfasoara activitatea.Aceasta linie a fost reinnoita in 2009 pe un termen de un an , pana in 04.03.2010. Dupa aceasta data contractul nu s-a mai reinnoit.Societatea nu a mai avut posibilitati financiare sa plateasca si in 05.03.2013 banca face cerere catre executor sa se execute silit societatea. Precizez ca nu am primit nici un document care a stat la baza executarii silite.Am facut contestatie la executare pe motiv ca suma este prescrisa, timp de 3 ani banca nu a trimis nici o hartie la societate si nici la dosarul executorului nu exista notificari.La termenul prezent judecatoarea a afirmat ca termenul de prescriptie ar fi de 10 ani si totodata a cerut bancii toate documentele care au stat la baza executarii silite si care au fost transmise societatii.Ma poate lamuri cineva cum este cu prescriptia?
Termenul de prescriptie nu poate fi de 10 ani daca am inteles eu bine.
Ca sa primiti un raspuns concret pentru prescriptie ar trebui sa va vada un avocat actele.
Exista carti in care se explica cu prescriptia si gasiti acolo toate explicatiile generale insa totul trebuie raportat la cazul concret conform actelor.
Executare silita
mimzy
buna ziua tocmai am primit somatie de la executor ca in 24 ore sa platesc 7,000,65 si mai sunt atasate si alte acte incheiere civila fara citarea partilor si ... (vezi toată discuția)