avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Mutare dosar fiscal al contribuabilului
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Mutare dosar fiscal al contribuabilului

Buna dimineata.

Am o Intreprindere Individuala cu sediul social in Sulina. Domiciliul fiscal al meu era la Galati, iar impozitele si taxele le-am platit la Galati.
Luna trecuta m-am casatorit, mi-am schimbat numele si domiciliul.
Ce formular si acte trebuie sa completez pentru a-mi muta dosarul de la Galati la Cluj. Este nevoie sa-mi schimb si denumirea la I.I? Oricum in Aprilie 2015 o suspend pentru ca trebuie sa nasc, sa pot lua indemnizatia.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:33, 28 Octombrie 2014
D 050

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu secundar intreprindere individuala Adyonela Adyonela Buna seara. Sediul fiscal al intreprinderii \\"mama\\" este in orasul Sulina, jud. Tulcea. Domiciliul titularului intreprinderii este in Galati. Titularul ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume i.i. in urma casatoriei Adyonela Adyonela Buna ziua. M-am uitat in forum , dar nu am gasit raspunsul meu. Am infiintat o intreprindere individuala in 2013, iar acum in 2014 m-am casatorit si mi-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire strada sediu social max9 max9 Buna ziua! As dori sa stiu ce se intampla daca s-a schimbat denumirea strazii pe care am sediul social,trebuie sa completez formularul 050 si sa-l transmit la ... (vezi toată discuția)