avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Marire alocatii copii discriminatoriu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Marire alocatii copii discriminatoriu

Buna ziua,
Pana la urma dupa cum am vazut cu totii dnul Ponta a marit alocatiile celor mai saraci 500000 copii. De ce se maresc doar aceste alocatii, ceilalti copii ce au? Din acest motiv as vrea sa va intreb ce as putea face pentu a lupta pentru drepturile copiilor mei, care sint discriminati ca nu sint tigani, si ca parintii lor muncesc si platesc taxele la stat. Unde trebuie sa ma adresez pentru discriminare si care sint pasii de urmat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:52, 20 Octombrie 2014
selena_aron a scris:

Unde trebuie sa ma adresez pentru discriminare si care sint pasii de urmat.


[ link extern ] /
Pe site aveti o sectiune legislativa unde regasiti ordonanta 137/2000.
Cel mai probabil ca este vorba de o politica sociala si ma indoiesc ca aveti vreo sansa de castig dar daca doriti sa incercati sa nu uitati sa ne tineti si pe noi la curent cu demersurile dvs.

Ministrul muncii a clarificat că nu este vorba de alocaţia de stat pe care o primesc toţi copiii, ci este vorba de alocaţia de sprijin a familiei.

Info: [ link extern ]
Alocatia de sprijin a familiei este de 42 de ron?
Conform ministrului, alocaţia de sprijin a familiei creşte cu 42 de lei.
Creşte cu 42 lei pe cap de puradel sau pe familie?

Alte discuții în legătură

Ce alocatii se maresc adita100a adita100a am vb cu cei de la alocatii,si au zis ca nu se maresc la toti copiii? au mintit ...? stie cineva mai multe (vezi toată discuția)
Ajutor pentru copii marmotzica81 marmotzica81 Buna seara.Am vazut ca din anul 2015\\"se vor majora\\"#-oalocatiile copiilor.Aveti idee cat le va oferi statul copiilor? (vezi toată discuția)
Venitul minim garantat vasyviasu vasyviasu De ce alocatia de stat pt. copii se considera venit al familiei la stabilirea drepturilor privind venitul minim garantat, daca curtea constitutionala a hotarat ... (vezi toată discuția)