avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... ajutor pentru copii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

ajutor pentru copii

Buna seara.Am vazut ca din anul 2015"se vor majora"#-oalocatiile copiilor.Aveti idee cat le va oferi statul copiilor?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 11:39, 8 Iunie 2014
Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că alocaţiile pentru copii ar putea creşte în 2015, în funcţie de vârsta copilului şi de venitul pe care îl are familia din care acesta provine.
“Începând cu anul 2015, conform solicitării venite din partea primului-ministru şi a societăţii în general. lucrăm la modificarea şi completarea alocaţiei de stat pentru copii, astfel încât din 2015 fiecare copil să beneficieze de o majorare a alocaţiei de stat, iar aceasta se va face în funcţie de vârsta copilului şi de venitul pe care îl are familia din care provine copilul”, a spus Rovana Plumb, potrivit Agerpres.
[ link extern ]

Pana in prezent nu exista nicio estimare exacta in ceea ce ce priveste procentul cu care va creste.
Probabil ca nu va creste deloc. In estimari stam mai bine decat Monaco, dar in viata reala stam mai rau decat Congo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire alocatii copii discriminatoriu selena_aron selena_aron Buna ziua, Pana la urma dupa cum am vazut cu totii dnul Ponta a marit alocatiile celor mai saraci 500000 copii. De ce se maresc doar aceste alocatii, ceilalti ... (vezi toată discuția)
Alocatie si indemnizatie crestere copil libo22 libo22 Buna ziua. Am si eu o neclaritate referitoare la primirea alocatiei pt. copil pana la 2 ani si indemnizatia de crestere a copilului. Am inteles in urma ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)