avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISTA ROMANA DE DREPTUL MUNCII NR.3/2006
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISTA ROMANA DE DREPTUL MUNCII NR.3/2006

VA ROG FOARTE MULT ,DACA ARE CINEVA REVISTA ROMANA DE DREPTUL MUNCII NR.3/2006 SA-MI TRIMITA SCANATE PAGINILE 137-143 . STIU CA ESTE UN EFORT IN PLUS PENTRU CINE O ARE INSA AM MARE NEVOIE DE ACESTE PAGINI IN CARE SE REGASESTE DECIZIA CURTII DE APEL BUCURESTI NR. 1109/R/21.03.2005 SECTIA A VII-A CIVILA SI PENTRU CAUZE PRIVIND CONFLICTELE DE MUNCA SI ASIGURARI SOCIALE
ADRESA DE E-MAIL ESTE : lasconiel@yahoo.com.

Cu multumiri tuturor care se vor obosi sa ma ajute .

Emil lasconi
Cel mai recent răspuns: iceflower , utilizator 15:46, 26 Mai 2009
Nu ai gasit pe net?
Nu mai stiu de unde am descarcat eu exemplare PDF , dar am doar din 2008.

Am gasit, am descarcat de aici:
[ link extern ] /

dar nu cred ca are arhiva si din 2006..:sorry:
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
@grace_r: vorbiti despre alta revista, una e RRDM, care nu se gaseste electronic, si alta e RRDSC editata de Costel Gilca.
upss!... sorry :sorry:
a fost neintentionat.
Incercati pe site-ul [ link extern ] /
Jurindex - indexul jurisprudentei nationale - a fost relansat recent si contine, in acest moment, 89.814 de hotarari judecatoresti pronuntate de 16 curti de apel, in 2008.

Cele peste 89 de mii de hotarari judecatoresti apartin Curtilor de Apel Bucuresti, Bacau, Cluj, Oradea, Constanta, Suceava, Ploiesti, Targu Mures, Galati, Iasi, Pitesti, Craiova, Alba Iulia, Timisoara, Brasov si Curtii de apel militare.

Initial, Jurindex a fost un serviciu lansat de Tribunalul Vrancea, care a publicat peste 12 mii de hotarari din perioada 2006-2008.

In luna februarie a acestui an, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Virgil Andries, si presedintele Tribunalului Vrancea, judecatorul Adrian Neacsu, au semnat un protocol de extindere a Jurindex, la nivel national.

In luna martie, CSM a aprobat masurile necesare extinderii Jurindex la nivelul intregului sistem judiciar.

Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare practica tribunal aidu aidu Va rog mult sa ma ajutati: am depus la arhiva tribunalului cerere sa consult cateva hotarari pronuntate de tribunal in unele dosare. Functionarii de acolo au ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor! colegi lichidatori! bvcconsult bvcconsult AJUTOOOOR! Colegi lichidatori! Daca cineva are cunosinta despre existenta unei hotarari judecatoresti, pronuntata in orice instanta (fond sau recurs), in ... (vezi toată discuția)