avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- hotarare penala/daune morale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- hotarare penala/daune morale

buna ziua,am primit si eu o somatie de executare silita pe cauza penala cu daune morale si as vrea sa stiu daca au ce sa-mi faca daca nu am nimic pe numele meu,nu sunt salariat,nu sunt casatorit,locuiesc cu unul din parinti dat fiind ca unul dintre ei a decedat,mai am 3 frati si nu am facut succesiunea la un notar
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 11:56, 21 Octombrie 2014
Se poate deschide si dezbate succesiune de catre creditor chiar daca nu a fost dezbatuta.
Ar fii bine sa achitati ceva bani daca aveti o hotarare cu suspendare intrucat in caz contrar pot aparea probleme...
Daca se afla ca nu ati deschis succesiunea, o deschid fortat, si va obliga parintele supravietuitor si fratii sa dea banii pe cota dumneavoastra din apartament. Daca nu o fac se va scoate apartamentul la vanzare, daca datoria depaseste 10.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune apartament dupa parinti alynalexandra alynalexandra Buna ziua,acum 5 ani (respectiv2005)a decedat tatal meu iar la mai putin de un an a decedat si mama, pana in momentul de fata eu nu am deschis masa ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme. buna seara, tatal meu a decedat de zece ... atinas atinas Succesiune cu probleme. Buna seara, Tatal meu a decedat de zece ani si la succesiune trebuia dezbatuta urmatoarea masa succesorala; un apartament ... (vezi toată discuția)
Succesiune adela88-29 adela88-29 Buna ziua. Am si eu doua intrebari daca ma puteti ajuta.Situatia este putin mai complicata. Parintii mei au un apartament pe numele lor,tatal meu a decedat ... (vezi toată discuția)