avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pentru linie erotica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pentru linie erotica

Buna ziua

Doresc sa fac un PFA pentru activitatea linie erotica ,

Nu am angajati , voi activa doar eu de acasa

Trebuie sa cumpar un numar de telefon pentru linie erotica si pentru asta am nevoie sa fiu cel putin PFA .

Imi puteti da informatii ce priveste deschiderea PFA in acest domeniu ?

in ce COD CAEN se incadreaza ?

Va rog mult sa imi explicati pasii si conditiile .

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 17 Octombrie 2014
slavicwebmaster, utilizator
Sfatul meu e sa consultati un avocat specializat in domeniu...sunt multe site-uri pe internet care se ocupa cu infiintarea de PFA sau SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o firma micuta cu profil de vanzare telefoane dany_mihai dany_mihai buna seara,ma numesc Mihai,si as dori sa imi deschid o mica firma cu profil de vanzare telefoane. acum am mai multe intrebari,tinand cont ca sunt la inceput si ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)