- am incropit un contract de cesiune pentru partile sociale ale vechiului asociat , si cred ca trebuie sa mai fac inca un contract de cesiune ca sa cedez si eu parti pentru noul asociat;
- am facut un model de declaratie pe care trebuie sa o dea noul asociat la notar in tara sa in care precizeaza: ca nu are datorii fiscale fata de romania , ca indeplineste conditiile legale sa fie asociat intr-un srl;
- de la ONRC mi-au spus ca pentru a depune actele pentru a face toate aceste modificari imi trebuie procura prin notariat de la noul asociat, tradusa in limba romana. chiar si pe pliantele acelea ale lor apare aceasta cerere.
deci, la prima vedere pare simplu, dar cand ma apuc de strans hartii sa le depun........e jale. iar procura asta mi-a dat dureri de cap, deoarece am constatat ca in multe situatii voi avea nevoie de procura. dau un singur exemplu; pentru a-mi face cont la alta banca mi s-a spus ca daca nu sunt asociat majoritar imi trebuie procura de la celalalt asociat, si cum eu nu voi mai fi majoritar........
~ final discuție ~