avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract de vanzare

Care este pretul final a unui apartament inscris in contractul de vanzare autentificat la notar daca in contractul de rezervare este de 32000 euro iar in antecontractul de vanzare autentificat la notar dupa conversia in lei apare cu pretul de 30000 de euro adica mai ieftin?
eu ma refer la autentificarea semnarii contractului de vanzare la notar daca eu am derulat actele cu banca si am autorizarea bancii cu privire la preaprobarea financiara a creditului prima casa pe suma din antecontract?
intre un act sub semnatura privata si uulautentic normal a cel autentic este cel care primeaza.
eu daca imi indeplinesc obligatiile din antecontract pana la termenul stabilit la pretul la care partile au declarat ca au inteles ei pot refuza incheierea contractului de vanzare pe motiv ca nu le convine pretul?eu personal nu as crede doamna/domnule notar
nu e vorba de evaziune e vorba de o greseala din partea vanzatorului de care vreau eu sa ma prevalez si sincer vorbind cui nu-i covine un discount legal parafat de notar?eu pot considera ca nu mi-am dat seama si as prefera sa o las asa avand in vedere ca mi s-a aprobat prefinantarea de la banca pe suma din antecontract
Eu v am spus ca actul autentic primeaza fata de cel sub semnatura privata. Antecontractul are un pret, el poate fi modificat cu ACORDUL PARTILOR.

Alte discuții în legătură

Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)
Dacă nu exista cadastru și intabulare pot face un precontract ... Mariuspirvulescu Mariuspirvulescu Dacă nu exista cadastru și intabulare pot face un precontract de vînzare cumpăr (vezi toată discuția)
Atestare antecontract vanzare teren agricol virgil72 virgil72 Pana acum nu am atestat antecontracte ce privesc transmiterea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, insa, avand in vedere ca este vorba doar de ... (vezi toată discuția)