avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Detalii identificare lichidator/arhivator firma radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Detalii identificare lichidator/arhivator firma radiata

Buna ziua!
Tatal meu va iesi in curând la pensie. Incerc sa il ajut cu procurarea documentelor ce atesta vechimea in munca. Avem o singura firma de care nu putem da. Mentionez ca am fost si am discutat la Arhiva Nationala, Tribunal - Comercial - Falimente si astazi am fost si la ONRC.

Pe www.mfinante.ro firma este trecuta ca Dizolvata cu lichidare prin radierem dar la ONRC ne-a fost comunicat cum ca acel CUI este pe o firma cu denumire diferita din Ploiesti-Prahova. Saptamana viitoare (la sfarsit) vom primi denumirea respectivei firme... dar tot nu stiu ce alti pasi mai pot face pentru a identifica lichidatorul sau arhivatorul acestei firme, daca intr-adevar s-a lichidat.

Detaliile pe care le am legat de aceasta firma sunt:
SC GEST SRL
J17 / 738 / 1991 (din Galati)
CUI 1626356

Daca este cineva care ma poate indruma spre o solutie sau macar pe drumul cel bun, ii multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: T.J. , utilizator 11:32, 20 Octombrie 2014
DA, foarte interesant, pe cui-ul, dar si pe J-ul respectiv apare MUSTAFA PREST COM srl la aceeasi adresa. Ma gandesc la o singura varianta si anume la schimbarea numelui, insa intradevar pe mfinante la GEST srl scrie "DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data 14 December 1998", iar firma MUSTAFA PREST COM srl, nu exista ... :)) . Tot ce va ramane este sa mergeti pe strada respectiva sa vedeti daca mai este cineva acolo ... sau sa mergeti la Bucuresti caci pe portalul justitiei apare :
SC GEST SRL ACTUALMENTE SC MUSTAFA PREST COM SRL BUCURESTI, ...care probabil ca s-a mutat in Prahova ... :))
Multumesc de incercare.
In Galati la sediul vechi am fost, acolo sunt cateva hale pe un santier foarte mare... si destul de multe firme... toti mi-au spus ca GEST s-a radiat. Dar nimeni nu a stiut unde ar putea fi actele firmei... sau ce s-a mai intamplat cu administratorii etc...

Mai astept poate mai are cineva disponibilitate pentru a deveni detectiv in aceasta chestiune, fie si numai pentru cateva minute. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni la o societate aflata in insolventa myryam myryam buna ziua,am o intrebare parintii mei au actiuni la sc agromec sapoca si firma a trecut in insolventa acum cativa ani,intrebarea mea este: ce pot face parintii ... (vezi toată discuția)
Societate dizolvata - impozit pe profit ContSters87348 ContSters87348 Buna ziua! Am o intrebare ref. la impozitul minim. S-a primit de catre SC somatie de la Finante pt plata impozitului pe profit. Banuiesc ca e vorba de ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara srl sau cesiune? danpavel57 danpavel57 buna ziua, am un srl infiintat in 2003 in care am 90% din partile sociale, tatal meu 5% si o fosta colega 5% (pe colega nu o mai gasesc fiind plecata din tara ... (vezi toată discuția)