avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire \\"in ceata\\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire "in ceata"

Buna tuturor!
Bunicul sotiei a murit acum cativa ani si intre documentele gasite era si un extras CF cu cca 1 ha de pamant (aratoare) mostenita de el in 1937 impreuna cu alte 3 persoane. Cum si mama sotiei este moarta de mai multa vreme, normal, sotia mosteneste ea cota parte....
Dar nu stim nimic despre ceilalti mostenitori, doar niste zvonuri cum ca toti ar fi murit intre timp fara mostenitori.
Cm si ce demersuri trebuie sa facem macar pentru a clarifica situatia, eu cred ca in lipsa unor urmasi ai celorlalti mostenitori tot terenul s-ar cuveni sotiei, doar ca nu stim de unde sa incepem. Am obtinut un nou extras CF, situatia este nemodificata.
Si inca o mentiune: terenul este extratabular, oare cum s-ar putea identifica pe teren?

Multumesc mult pentru orice ajutor!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:32, 18 Octombrie 2014
mergeti la primarie si verificati rolul agricol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate privata a terenurilor myky123 myky123 buna ziua.am si eu o problema in legatura cu dreptul de proprietate a terenurilor agricole.mamaia mea a mostenit de la tatal ei care a murit in 1947 un teren ... (vezi toată discuția)
Uzurpaciune sau dezmostenire? claudia123 claudia123 Buna seara, Am o intrebare referitoare la un teren extravilan, bunicul meu a mostenit impreuna cu fratele lui un teren agricol de 4 ha de la tatal sau, dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune - mostenire CManole CManole Bunicul se casatoreste cu bunica, la inceputul anilor 40, casatorie din care ies doi copii, mama si fratele mamei, unchil B. Inainte de casatorie bunicul ... (vezi toată discuția)