avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi

Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 17:44, 4 Februarie 2019
Logica beton. Problema este ca nici la tara (sat, comuna, etc.) nu poti plimba un caine/animal de companie pe spatiile verzi intravilane, deoarece acesta este subiectul discutiei (plimbarea cainilor/animalelor de companie pe spatiile verzi - legea 24/2007, art. 21 lit.m, HCGMB; HCL-uri) si NU ce alegem intre un copil si un caine. Eu am ales doi copii si un caine de companie.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
danyo, utilizator
Mai intai ar trebui sa invete sa scrie si sa citeasca si apoi sa se inmulteasca. Zic si eu... daca tot lucram la capitolul logica.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
LUCk33ro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catel in apartament Andy08 Andy08 Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)
Amendat de polițist local conform unei hotărâri de consiliu radugrecu radugrecu bună ziua, weekendul trecut, pe 28 octombrie, am fost oprit de către doi agenți de la poliția locală pentru că eram pe spațiul verde din parcul ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)