avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca si concediu medical in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca si concediu medical in aceeasi zi

Buna ziua,
Am facut o cerere de incetare a contractului de munca la zi, desi eram bolnava si urma sa merg la medic(nu stiam ca problema mea e asa grava) .Medicul mi-a recomandat internarea in spital, si am primit concediu medical cu data de inceput in aceeasi zi cu cererea de lichidare. Va rog sa-mi spuneti in acest caz care sunt efectele asupra datei incetarii contractului de munca.
va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 15:45, 19 Octombrie 2014
@ freeelis

multumesc foarte mult pt raspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 19 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Totusi nici angajatorul nu mi-a trimis decizia de incetare a cim in termenul legal de 5 zile
Nu exista niciun astfel de termen prevazut in legislatie, decat pentru sanctionarea discipinara.

Daca nu s-a emis decizia, anuntati cat mai repede posibil ca sunteti in concediu medical.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data decizie incetare, 61, a alinadobre alinadobre In situatia in care un salariat este convocat pt a fi cercetat disciplinar (pt. absente nemotivate) si nu se prezinta la convocare, se face proces verbal, apoi ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca la sfarsitul perioadei de proba GABRIELA SIMONA GABRIELA SIMONA In conditiile in care in contractul individual de munca este prevazut un termen de 90 dre zile de proba, iar in ziua 88 salariatul intra in concediu medical, ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate anymaryh anymaryh buna ziua! va rog sa ma ajutati: la intrarea in concediu prenatal, se prezinta unitatii concediul medical (cod indemnizatie 08) , intrebarea : care este ... (vezi toată discuția)