avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de acces la bunul propriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de acces la bunul propriu

In urma modernizarii drumului comunal am ajuns in imposibilitatea de a folosi garajul deoarece s-a creat o diferenta de nivel de aproximativ 70 cm in dreptul portilor , constructia unei rampe nu ajuta cu nimic fiind spatiul foarte ingust intre porti si borduri, cel mult o treapta. Ajuns in aceasta situatie, din punct de vedere juridic, impotriva cui pot deschide o actiune, proiectant, constructor, primarie? Este intemeiata aceasta actiune? Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 14:33, 19 Octombrie 2014
Doar impotriva proprietarului drumului !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru modificare inclinatie asfalt trotuar acces garaj trebuie autorizatie de constructie? rocco123 rocco123 1.E obligatorie autorizatia de constructie? Rampa acces intre trotuar si garaj (de la subsol cladire) are o inclinatie mare si este realizata din beton in ... (vezi toată discuția)
Turnat asfalt pe drum, nu mai pot sa ies in curte ardeleanu100 ardeleanu100 Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine; Am o casa la tara, langa drum,zilele trecute o venit randul sa refaca covorul asfaltic,toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Acord vecini in vederea ridicarii unui imobil otiliabb otiliabb Locuiesc intr-o curte comuna. In aceasta curte proprietatile sunt in indiviziune perpeetua. Conform actului principal din anul 1946 fiecare proprietar are ... (vezi toată discuția)