avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare platitor de TVA

Buna ziua,
Daca sediul social se afla in proprietatea unuia dintre asociati la anexa 2 se va bifa:
"în proprietate sau în cadrul unui contract de leasing financiar"
sau "închiriat, concesionat ori utilizat în cadrul unui contract de leasing operaţional sau, după caz, în cadrul unui contract de
comodat pe o perioadă egală sau mai mare de 1 an" ?
Multumesc anticipat pentru raspuns

Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:03, 20 Octombrie 2014
Conteaza documentul care l-ati depus la ONRC pentru sediul social. Banuiesc ca s-a intocmit un contract de comodat. Trebuie verificat si perioada din acel contract.
Nu este in proprietate. Ca sa fie asa trebuie ca entitatea sa fie proprietara.
Ultima modificare: Luni, 20 Octombrie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodatul, pfa-ul si ipoteca vlucian vlucian Doresc sa-mi infiintez un pfa, ca sediu am ales apartamentul proprietate personala achizitionat prin credit ipotecar - domiciliul e in apart sotiei. Am acordul ... (vezi toată discuția)
Societate nou infiintata srl-d, cum fac sa devin platitor de tva dragos1981 dragos1981 Buna ziua, Am deschis un srl-d si am auzit ca din star sunt neplatitor de TVA. Ce pot face sa devin platitor de TVA, deoarece marea majoritate a clientilor ... (vezi toată discuția)
Sediu asociatie ionutt ionutt Buna ziua! Cum se face dovada sediului unui CAR? Acesta a fost infiintat de catre o societate comerciala pentru salariatii sai. Este suficienta o declaratie ... (vezi toată discuția)