avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Call center
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Call center

As vrea sa-mi deschid o firma cu activitate de tip call center. Ma puteti ajuta cu informatii despre ce caracteristici speciale ar avea acest tip de firma? O sa fie microinteprindere? Ce impozite trebuie platite si alte taxe?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 10:40, 21 Octombrie 2014
Buna ziua,

Nu are nicio particularitate societatea avand acest obiect de activitate, call center. Veti fi platitor de impozit pe veniturile microintreprinderilor (3%), veti plati cotizatiile aferente salariatilor, eventual impozit pe veniturile din dividende (16% cu retinere la sursa), daca va fi cazul la sfarsitul exercitiului financiar, cand veti avea profit de distribuit...

Daca aveti intrebari mai concrete, va rugam sa le expuneti.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)
Dividende - impozit szleventee szleventee Buna, Am inteles ca intr-o firma platitoare de impozit pe venit, in total dividendelor se aplica un impozit de 2%(imp. venit)+16%(imp. dividende). Este ... (vezi toată discuția)
Contabilitate liliana alba liliana alba buna ziua, am o societate care are profit nerepartizat din 2007, acum patronul vrea dividende, cu ce cota impozitez acestea cu 10 sau 16%?persoana juridica ... (vezi toată discuția)