avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta data, dar neprimita acasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta data, dar neprimita acasa

buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o situatie.
am avut un proces in care s-a dat sentinta pe data de 30.07.2014. suntem in 20.10.2014, iar acasa nu mi-a sosit hartia cu acea sentinta. oare o mai primesc, sau nu?:) avocatul cand l-am intrebat acum vreo luna mi-a spus sa am rabdare ca va veni.
ca vine sentinta acasa, ma intereseaza mai putin, dar am drept de recurs in 30 zile de la primirea sentintei si eu tot astept. ce sa fac in cazul asta? sa astept? pana cand? judecatoria nu ar terebui sa trimita sentintele intr-un anumit timp?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:34, 21 Octombrie 2014
Are dreptate avocatul dvs. Puteti formula o cerere de urgentare a redactarii acestei sentinte. Termenul de formulare a caii de atac incepe sa curga de la data comunicarii.
multumesc de raspuns, dar, totusi.... au trecut 3 luni de la sentinta. judecatoria nu ar fi trebuit sa trimita ssentinta acasa pana acum? nu are totusi un termen de trimitere a sentintelor? sau au uitat de mine?
am primit hotarari si dupa 9 luni de la pronuntare. din pacate dureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta divort emina28 emina28 Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru sentinta de divort? (vezi toată discuția)
Sentinta divort anemarie213 anemarie213 Buna ziua, aveti idee cat dureaza pana ajunge sentinta acasa? S-a pronuntat divortul pe 28 ianuarie, si nici acum nu a ajuns sentinta la mine. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii si a comunicarii hotararii judecatoresti apetreielena apetreielena am castigat un proces cu o banca si de la data pronuntarii 18.04 nu am primit hotararea azi 18.06.Ce pot face pentru a urgenta lucrurile?in cat timp poate face ... (vezi toată discuția)