avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trimitere notificare fara a cunoaste adresa din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trimitere notificare fara a cunoaste adresa din buletin al destinatarului

Cum pot afla in mod legal adresa din buletin al unei persoane , pentru a putea sa-i trimit o notificare in scris ?

Care-I procedura legala ?

As vrea sa trimit unei persoane o notificare in scris, dar n-am adresa exacta unde sa trimit notificarea respectiva , ca sa fiu sigur ca o va primi , chiar daca o trimit cu scrisoare recomandata si cu confirmare primire , nu stiu adresa .

va multumesc
Adresa persoanei se poate afla de la evidenta populatiei daca justificati motive temeinice pentru care trebuie sa o cunoasteti.
Depinde de scopul notificarii, de izvorul necesitatii de a-i adresa notificarea, nu-i musai sa-i stiti adresa. Fara dosar, cam greu de aflat.
Curierul e o varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata la avizier floripruna floripruna Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pot afisa o somatie de plata pentru mai multi proprietari la avizier, in loc sa o trimit prin posta fiecarui ... (vezi toată discuția)
Scrisoare confirmare de primire vs scrisoare recomandata andreimarius andreimarius Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu explicatii legate de diferenta dintre scrisoarea timisa in regim recomandat vs cea trimisa cu confirmare de primire? ms (vezi toată discuția)
Primire notificare conciliere directa art. 720 cod civil COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA As dori sa stiu daca in situatia in care notificarea la conciliere este inmanata unuia din angajatii debitorului, care confirma primirea acesteia cu semnatura ... (vezi toată discuția)