avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept stimulent casatorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept stimulent casatorie

buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca puteti, daca eu m-am casatorit civil, ianuarie 2014, in timpul in care aveam contractul de munca suspendat de la locul de munca pentru crestere si intretinere copil, la reluarea contractului de munca,in oct 2014, am dreptul legal de a lua suma de bani care se acorda de catre societate in cazul casatoriei?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 20 Octombrie 2014
Da, in principiu, in functie de prevederile CCM la nivel de unitate. In perioada CCC societatea nu acorda drepturi salariale, decat daca sunt restante.
Ne puteti posta reglementarea exacta cu o privire la acordarea acelor sume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de ramura speta etta etta coeficientii de ierarhizare din cadrul unui CCM la nivel de ramura trebuie obligatoriu aplicati? lucrez la o societate de prestari servicii publice si de ... (vezi toată discuția)
Casatoria salariatului TimariuRodica TimariuRodica Buna seara , Daca un salariat se casatoreste pe data de 18.02.2012 conform contractului individual de munca , de la ce data i se iau in calcul cele 5 zile ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat - al 13-lea salariu la firma privatã Laura Vasilescu Laura Vasilescu Bună ziua, Dacă în contractul individual este stipulată acordarea celui de-al 13-lea salariu, la o firmă particulară, dar un salariat a intrat în CIC ... (vezi toată discuția)