avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Trecerea unui teren din intravilan curti constructii ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Trecerea unui teren din intravilan curti constructii in agricol

Buna ziua tuturor! Poate gasesc aici niste raspunsuri pentru ca pe la institutii tot pup usile degeaba. In urma cu 2 ani am cumparat un teren agricol pe care l-am trecut in intravilan curti constructii pentru a construi un parc fotovoltaic. cum acest proiect a fost o investitie foarte neinspirata, totul a cazut si acum as vrea sa trec terenul inapoi in agricol(sau macar intravilan arabil, daca nu se mai poate in extravilan), deoarece impozitul pentru intravilan este destul de mare. Se poate ? Care ar fi procedura?
Cel mai recent răspuns: Coves , utilizator 10:17, 17 Februarie 2024
nu puteti scoate terenul din Intravilan... dar categoria de folosinta se poate schimba cu o adeverinta de la Primarie. Poate deveni arabil sau pasune (ceea ce nu va recomand). Aceasta Adeverinta se inscrie in CF.
Va multumesc!
Partial nu se poate ? O parte este cu grajduri, CCA 15000,0 sunt declarati si verificati de APIA dar platesc impozit C.Constructii!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)
Pot construi in intravilan arabil/ pașune? CBM CBM Buna ziua! Am un teren situat in intravilanul localitatii.In 2001 cand l-am cumparat, am solicitat autorizatie de construire casuta cu mansarda( 25mp amprenta ... (vezi toată discuția)