avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... comunicare pentru parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

comunicare pentru parchet

hotararea redactata se comunica si parchetului?
Hotararea pronuntata de care autoritate ?
hotararea pronuntata de judecatorie
ART. 407 c.p.p.
Comunicarea hotărârii
(1) După pronunţare, o copie a minutei hotărârii se comunică procurorului, părţilor, persoanei vătămate şi, în cazul în care inculpatul este arestat, administraţiei locului de deţinere, în vederea exercitării căii de atac. În cazul în care inculpatul nu înţelege limba română, o copie a minutei hotărârii se comunică într-o limbă pe care o înţelege.După redactarea hotărârii, acestora li se comunică hotărârea în întregul său.
(2) În cazul în care instanţa a dispus amânarea aplicării pedepsei sau suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, hotărârea se comunică serviciului de probaţiune şi, după caz, organului sau autorităţii competente să verifice respectarea obligaţiilor dispuse de instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimul termen al unui proces penal florinursu24 florinursu24 buna ziua,ieri am avut ultimul termen intr-un proces penal,imi puteti spune in cat timp se va pronunta instanta?daca e cu executare sau nu,din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotarare judecatoreasca de condamnare- comunicare hotarare FratilaMarius FratilaMarius Va rog sa-mi explicati cum se \'\'traduce\'\',aceasta hotarare,de la instanta pe FOND. \\"Ora estimata: 09:00 Complet: P5 COMPLET CONTINUITATE Tip solutie: ... (vezi toată discuția)
Care este termenul pentru care poate face inculpatul apel ciurli_si_burli ciurli_si_burli Am observat ca este foarte ambiguu termenul la care poate face apel inculpatul: Art. 410 1) Pentru procuror, persoana vătămată şi părţi, termenul de ... (vezi toată discuția)