avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa, cedare credit si apartament
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa, cedare credit si apartament

Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : am un credit luat prin prima casa din dec.2012 ,rata 280euro/30 ani.Problema este ca nu mai imi permit sa platesc rata(din motive personale,nu mai dispun de veniturile pe care ma bazam atunci).Vreau sa stiu care sunt pasii pentru a putea ceda creditul-apartamentul de 3 camere altcuiva,iar cu diferenta sa pot lua un credit ipotecar( un apartament de 2 camere ),ca astfel sa ma pot descurca cu rata.
Multumesc tare mult,sper sa gasesc pe cineva sa ma ajute cu un raspuns!
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 09:58, 21 Octombrie 2014
alexandra0403 a scris:

...iar cu diferenta sa pot lua un credit ipotecar ( un apartament de 2 camere )...

Care diferenta ?

Ar fi extraordinar sa gasiti o persoana interesata sa "preia" creditul apartamentului dvs, intocmai ca la cedarile de leasing. Aceasta persoana o puteti gasi prin intermediul anunturilor de mica publicitate, insa si dupa ce ati gasit-o bonitatea ei (financiara) trebuie agreata de banca.

Legat de diferenta ... vedeti dvs daca se mai pune problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar cu probleme !!! tootsy88 tootsy88 Buna ziua. Am sa fiu cat se poate de scurta. Am un credit ipotecar pe alta locuinta decat cea in care stau. Nu mai pot plati ratele si doresc sa o cedez ... (vezi toată discuția)
Partaj apartment credit imobiliar veronica82 veronica82 Buna ziua, Sunt in discutii cu sotul meu pentru divort si partaj si problema principala este un apartament luat dupa casatorie printr-un credit imobiliar ... (vezi toată discuția)
Cedare leasing caprice caprice Buna ziua, am dorit sa fac o cedare de leasing,insa am ramas stupefiat sa constat cat costa contractul de cesiue emis de catre firma creditoare si anume 496 E. ... (vezi toată discuția)