avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Invitatie cetatean moldovean
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Invitatie cetatean moldovean

Buna ziua, am o rugaminte la dumneavoastra si anume sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
Cum sa invit un cetatean moldovean in Romania.
Ce anume trebuie sa specific in invitatie si cat ar costa.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: kpas2005 , utilizator 10:26, 26 August 2011
Da, chiar am citit ce scria in acel contract, dar a fost un impuls sa-l semnez in ciuda paragrafului cu "ma oblig..." , nu am analizat indeajuns consecintele.Inca mai am un exemplar sa-mi aduca aminte de gafa...
Va multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
optiondenied, utilizator
buna ziua
as vrea sa aflu ,cum pot invita in romania,pe cineva din republica moldova(pt 7 zile)trebuie sa am in cont 500 de euro?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean moldovean alsantcalsan alsantcalsan Vreau sa angajez un cetatean moldovean pe o perioada de 2 luni. Care ar fi procedura de angajare? Stim ca au drept de munca pe o perioada de 9 luni fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)