avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani dati ca arvuna la o masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani dati ca arvuna la o masina

am dat 100euro arvuna la o masina s a facut o chitanta de mana an care nu se specifica :an cazul an care masina se va vinde nu pot sa recuperez banii ,am fost la individ si nu vrea sa mi dea banii anapoi .ce este de facut ?cu toate ca nu este o suma mare ,da sant banii mei si ai vreau anapoi.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 18:59, 21 Octombrie 2014
il dai in judecata, ca sa recuperezi banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea intelegerii vanzare-cumparare a autoturismului robyna robyna Buna seara!Am nevoie de un sfat avizat intr-o problema foarte delicata pentru mine.In urma cu 4 saptamani am cazut la intelegere cu cineva in vederea ... (vezi toată discuția)
Refuz restituire arvuna... insusire arvuna prin neprezentare mariana58 mariana58 Buna ziua...va prezint situatia urmatoare _am vrut sa cumpar un apartament ,m-am intalnit cu proprietarul am vazut apartamentul si am cazut de acord la ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare danmannyi danmannyi Am cumpărat in 2011 o casa și nu avea intabulare am acceptat sa ii facem noi aseară cinstind arvună după ce au fost gata actele cf și evaluare am ... (vezi toată discuția)