avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce sa aleg? Import motociclete din Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce sa aleg? Import motociclete din Italia

Buna,ma ocup de motociclete,mai exact de vanzarea lor ocazionala,deocamdata.Motocicletele fiind aduse din Italia.Vreau sa ma ocup numai de asta dar am intampinat o problema si anume ca nu mai pot aduce moto in tara( in calitate de pers fizica) din cauza unei legi date de catre italieni prin care radierea pt export a unei masini sau moto se face numai daca se prezinta o dovada a exportarii acestuia in export,o dovada defapt. Ar mai fi posibilitatea de a face transcriere dar costa prea mult. Acuma as vrea sa stiu ce fel de firma trebuie sa deschid,mai e de precizat ca tranportul o sa se faca cu autoutilitara de 3,5t.
Cel mai recent răspuns: burlacescu , utilizator 21:29, 21 Octombrie 2014
Infiintati o societate cu raspundere limitata ( SRL).
pot si srl-d?este ceva document dedicat transportului?cu care sa fac dovada ca transport la export.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Firma transport marfa sub 3.5 t Mari_S Mari_S Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: As dori sa infiintez un SRL pentru transport marfa, momentan doar in Romania, cu un capital social ... (vezi toată discuția)