avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform cod cor 132444 , necesita un anumit nivel de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform cod cor 132444 , necesita un anumit nivel de studii ?

sunt interesat sa stiu daca functia sef depozit cod cor 132444 necesita un minim nivel de studii, mentionez ca nu am avut parte sa fac liceul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 26 Octombrie 2014
Pentru o astfel de functie nivelul de instruire este nedefinit de COR. El poate fi stabilit in functie de alte reglementari speciale.

In momentul de fata, sunt angajat cu functia respectiva, si imi spun ca nu am voie legal sa am functia. vor sa-mi faca reincadrare, este legal ?
motivul reincadrari cred ca este egal cu motivul ca vreau sa plec din firma si simt ca este un rau voit.
Exista reglementari speciale pentru postul asta?
vreau sa stiu daca sa semnez sau nu actul aditional.
freeelis a scris:

Pentru o astfel de functie nivelul de instruire este nedefinit de COR. El poate fi stabilit in functie de alte reglementari speciale.

care sunt reglementarile speciale ?
1. Cititi Legea nr. 22 din 18/11/1969 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garanţii şi răspunderea în legătură cu gestionarea bunurilor agenţilor economici, autorităţilor sau instituţiilor publice, actualizata prin Legea 54/1994.

2. Cititi pe:
[ link extern ]
Reglementari speciale exista in cazul arhitectilor, medicilor, consilierilor juridici, gestionarilor .

In cazul sefilor de depozit nu exista o anumita lege speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Post de conducere cu studii sau fara studii superioare robertsega32 robertsega32 Exista vreo prevedere legala sau vreo norma ITM care sa ma oblige sa angajez pe un post de conducere (sa zicem, un responsabil cu parcul auto, sau un sef de ... (vezi toată discuția)
Legislatie gestionari Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Buna ziua. Vreau sa va stiu parerile despre legislatia gestionarilor.In prezent exista inca neabrogat doua legi privind activitatea gestionarilor. Legea ... (vezi toată discuția)