avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Facturi neplatite de catre asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Facturi neplatite de catre asociatia de proprietari

Buna ziua !Vreau sa stiu unde ma pot interesa daca administratorul blocului este la zi cu plata facturilor la utilitati!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:59, 22 Octombrie 2014
Este obligatoriu sa aveti cunostinta de numarul codului de client si apoi va adresati la respectivi furnizori de utilităţi pentru a afla despre sumele posibile restante
(Editat - va rog sa nu mai folositi exclusiv litere mari)
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
Adriantot, moderator
In primul rand il puteti intreba pe administrator, rugandu-l sa va arate o situatie a platilor la zi.
Il mai puteti intreba si pe presedintele asociatiei sau pe cenzor.

Daca nu obtineti informatiile cerute, din diferite motive, la asociatie, atunci va puteti interesa la furnizori.
E bine sa cunoasteti codul de client al asociatiei la fiecare dintre furnizori, dar puteti obtine informatia aceasta si pe baza adresei blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"restante la radet, fondul de rulment, fond de reparatii" fotocami fotocami Buna ziua, As dori sa supun atentiei dvs. urmatoarele probleme pe care le au proprietarii (inclusiv eu) din imobilul in care locuiesc : Acum un an, in urma ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu administrator MMI15 MMI15 Buna ziua! Am nevoie de indrumare pe urmatoarea situatie, va rog sa ma ajutati. Am cumparat un apartament in iulie 2013 prin Prima Casa. In luna octombrie am ... (vezi toată discuția)
Restante, penalizari, proces ContSters235906 ContSters235906 Buna seara, In prezent avem un caz special in bloc,,,comun in Romania,restantierul blocului...a fost dat in judecata in urma cu cativa ani,ce-i drept ... (vezi toată discuția)