avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... anulare polita RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

anulare polita RCA

sunt agent de asigurari si am emis o polita RCA la ALLIANZ TIRIAC iar in 3 ore de la emitere am realizat ca mai exista o polita valabila pana in decembrie , initial cei de la Allianz au zis ca o anuleaza iar dupa aceea au zis canu se poate si sunt obligata sa o platesc, mentionez faptul ca am fost anuntata ca nu se poate anula dupa 3 zile. Ce pot sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 11:44, 23 Octombrie 2014
Mai sunt detalii de mentionat
-ati si depus banii pentru polita?
-clientul asigurat, nu a mentionat ca are polita in vigoare?
Orice polita emisa fara a fi platita prima, se autoreziliaza.
Adresati-va direct cu solicitarea de anulare aici: [ link extern ]
Daca ati emis polita din voffice, trebuia sa fi aparut avertizarea ca masina are RCA in vigoare.
Asiguratul (presupun ca il cunoasteti) poate solicita anularea, dovedind ca la data respectiva, exista deja o polita RCA in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune rca alin40 alin40 Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt agent de asigurari din anul 2007, in luna octombrie 2009 am facut o polita RCA pentru o masina iar apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Anulare polita rca bogdanmr bogdanmr Buna ziua, Vreau sa ma ajutati intr-o problema pe care o am legat de o polita de asigurare: Pe 16.12.2013 am prins o oferta la o societate de asigurari - ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul refuza plata sevenx sevenx Buna ziua, Am o problema cu un asigurator auto (in speta Allianz Tiriac) care refuza despagubirea. Istoric: 1. 31 Dec 2012 s-a produs un accident usor. ... (vezi toată discuția)