avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... OBLIGATIE DE PLATA NEFACTURATA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

OBLIGATIE DE PLATA NEFACTURATA

Intr-un contract de prestari servicii prestatorul a efectuat lucrarile a avut de incasat o suma de bani stabilita prin contract , la data scadentei a calculat gresit , a emis facturi pe suma gresita, iar beneficiarul a platit suma inscrisa in facturi. Dupa 1 an si jum. prestatorul solicita diferenta de bani fara a emite insa factura. Poate beneficiarul sa nu plateasca aceasta ultima suma avand in vedere ca nu i se elibereaza factura?
Binenteles ca nu se poate, trebuie sa se emita mai intai o factura de corectie din care sa reiasa aceasta diferenta, nu se poate achita nici o suma fara sa existe un document la baza.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii iulie 2010 raduallan raduallan Este vorba despre un contract pentru efectuarea unei lucrari intr-un apartament. Contractul a fost incheiat in data de 25 iunie 2010, data la care a fost ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala pentru lucrari de constructii Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o firma de constructie incheie un contract de lucrari cu o societate.pe timpul executarii lucrarii firma emite 2 facturi in martie si aprilie si o situatie de ... (vezi toată discuția)
Cum formulez o plangere penala -administrator societate? CityFinancial CityFinancial Cum as putea formula o plangere penala impotriva administratorului unei societati comerciale cu care am incheiat un contract de prestari servicii, noi in ... (vezi toată discuția)