avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motivul divortului e scris pe hotararea de divort ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motivul divortului e scris pe hotararea de divort ?

Buna ziua,
As vrea sa ma lamuriti si pe mine. As vrea sa divortez, am doi copii minori, bunuri comune nu sunt decat o masina.
Intrebarea mea este: pe sentinta, indiferent ca e la notar sau instanta, se mai scrie motivul?
Si care ar fi pasii de urmat? Mentionez ca stau rau c banii avand in vedere ca sunt in CIC...
Sotul nu prea vrea sa divorteze, nu stiu de ce...
Cel mai recent răspuns: Ramoon , utilizator 17:09, 27 Octombrie 2014
vreti ca ai dvs copii sa poarte povara esecului dvs si al sotului dvs?
Buna ziua,
Da, cam aveti dreptate... mai bine sa nu scrie.
Acum cred ca el nu vrea sa depuna el actele pt divort ca sa ma lase pe mine s-o fac.. o fi si asta o strategie.
Multumesc frumos de sfaturi si rasp!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa acordului corina2525 corina2525 daca vreau sa divortez si sotul nu vrea cum ar trebuie sa procedez unde ar trebui sa ma adresez?tin sa mentionez ca actul de casatorie este la el si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Infidelitate - proces pt. prejudicii morale? pan456 pan456 Acum ceva timp, in timp ce eu am avut o perioada in care eram foarte ocupat (construiam o casa pt. familia mea), sotia a ales sa se consoleze cu un coleg de ... (vezi toată discuția)
Divort cu motiv adulter Hermina65 Hermina65 Pentru un divort cu motiv de adulter mai este nevoie sa fac reclamatie la politie si sa prezint probele ? Am inteles ca politia nu se mai ocupa de cercetarea ... (vezi toată discuția)