avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen adresa presedinte asociatie proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen adresa presedinte asociatie proprietari

Am facut o adresa presedintelui asociatiei de proprietari si am rugamintea sa-mi comunicati care este termenul de raspuns.Adresa nu se refera la lista de intretinere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:14, 23 Octombrie 2014
Din precizarea dvs rezulta ca a-ti adresat presedintelui de asociatie "o adresa "
In temeiul disp OG nr 27/2002
ART. 8

(1) Autoritatile si institutiile publice sesizate au obligatia sa comunice petitionarului, in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei, raspunsul, indiferent daca solutia este favorabila sau nefavorabila.

Daca formulati contestatie la valoarea impusa in lista de intretinere,in temeiul HG nr 1588/2007 art 12 A al c si d-in termen de 10 zile de la afisarea acesteia,presedintele de asociatie avea obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme calcul intretinere Diana.Bica Diana.Bica Bună seara! Am și eu o nelămurire în vederea calculării la plata întreținerii. De exemplu, pe luna Aprilie noi am dat consumul de apa 6m cubi, iar ... (vezi toată discuția)
Restante și penalizări GoriG GoriG Ce pot face in cazul in care administratorul Asociației de proprietari mi-a încasat o penalizare mai mare decât suma restanță ? (vezi toată discuția)
Proces - datorii la intretinere ContSters207843 ContSters207843 Buna ziua, In cazul in care datoriile reclamate de asociatie cu titlul de pretentii par a fi mult mai mari decat datoria reala estimata de proprietar, ce se ... (vezi toată discuția)