avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Poate dispune propriri de la el sine putere?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Poate dispune propriri de la el sine putere?

Buna ziua!

Lucrez intro institutie bugetara care pe baza unei dispozitiiale ministerului ne achita partial contravaloarea navetei de la domiciliu la activitati de serviciu daca aceste activitati sunt desfasurate in afara localitatii de domiciliu. O suma modica zic eu de echivalentul a 6.5 l / 100 km combustibil. Azi trebuind sa primesc o suma de..pt unele navete desfasurate in cursul lunii trecute, am constatat ca nu corespunde suma cu ce aveam eu calculata. La intrebarea verdala la compartimentul financiar, mi s-a raspuns tot verbal ca mi s-a proprit o suma X deoarece cu cateva luni anterior un angajat al acestui compartiment a facut un calcul eronat si am luat cica 20 de lei in plus fata de cat mi se cuvenea. Pe langa faptul ca , sunt convins ca e o aberatie ca s-a facut calcul eronat, deoarece de ani de zile intotdeauna am efectuat si eu calculul si intotdeauna era egala suma mea de calcul cu suma financiarului, m-ar interesa, are dreptul angajatorul, compartimentul financiar, contabilul sef, cine o fi luand aceasta decizie, sa propreasca acea suma chiar daca sa ziceam ca de este adevarat, greseala nu este a mea, si proprierea s-a facut cica la dispozitia VERBALA a contabilului sef.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Interpretarea si respectarea unor aticole din contractul colectiv de munca ContSters328374 ContSters328374 In CCM al fabricii , la articolul 264 se stipuleaza: (1) In cazul salariatilor care au serviciul intr-o localitate si domiciliul in alta localitate[b],[/b] ... (vezi toată discuția)
Decont navetă profesori _lorica_ _lorica_ Bună seara, Am o problemă cu decontarea navetei și aș vrea să știu părerea dvs. 1. Între localitatea de domiciliu și școală sunt 18 km, dar nu ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)