avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vanzare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare masina

Am vandut o masina pe 26 oct.2014 prin intocmirea actelor si scoaterea din evidenta de la fisc de unde am primit si dovada ca nu mai figurez ca avand masina in proprietate.Nu am fost la politie pentru radiere,dar as vrea sa stiu ce cale trebuie sa urmez pentru a radia masina deoarece cumparatorul a vandut-o mai departe.
Cel mai recent răspuns: stoicavasile , utilizator 16:13, 20 Mai 2015
am rezolvat problema prin adresare la serviciul de inmatriculari,unde a fost schimbat in sistemul electronic proprietarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare auto tynatwine tynatwine In 2012 am vandut un autoturism . Masina a fost radiata de la fisc si i-a fost inmanata fisa fiscala cumparatorului. Vanzarea s-a facut prin contract ... (vezi toată discuția)