avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,

Care este salariul minim pe economie? In urma unui divort cu fosta sotie din care a rezultat un copil minor sa stabilit sa platesc pensie alimentara ( 25%din salariul minim pe economie) Momentan nu am job. Care este valoarea cuantumului pensiei alimentare.? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Paul73 , utilizator 18:46, 27 Octombrie 2014
200 lei.
de unde rezulta acest calcul?
la 31 01 2014 sal minim era 840 ron,iar pensia era de 149 de ron,iar de la 1.07.2014 sa marit sal la 900 de ron,deci si pensia a crescut cu citiva lei cred ca e exact de 154 de ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere recalculare pensie alimentara ALINA 1993 ALINA 1993 Buna ziua, Dupa cum stiti incepand cu 01.01.2018, salariul minim pe economie s-a modificat la 1900 lei. Copilul meu are varsta de 3 ani, dupa nastere cand s-a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tudfamily tudfamily Referitor la obligatia de plata a pensiei alimentare, in hotararea judecatoreasca este precizat ca fostul meu sot este obligat la plata a 25% din salariu. Am ... (vezi toată discuția)
salariu trecut pe notificarea de plata angelica82 angelica82 Buna ziua, Fac o notificare de plata firmei unde lucrez.Sunt insarcinata si momentan sunt in CM.Sunt angajata din Iulie 2013 cu salariul brut 800 lei ... (vezi toată discuția)