buna , asigurarea mi-a dat dauna totala pt un vw passat din 2000 , suma la care ei mi-am evaluat masina este de aproximativ 2800E , nu prea imi comvine suna pe care ei mi-o ofera , ce as putea sa fac? unde sa depun o contestatie sau ceva de genu ?
Asiguratorul evalueaza si epava la o anumita suma. Ar trebui sa va interesati daca intr-adevar reusiti sa incasati suma respectiva pe epava.
Daca da, faceti un calcul: Valoarea epavei + 2.800 Euro va acopera pierderea? Puteti cumpara o masina similara ca si: an fabricatie, model, motorizare, nr. km la bord, dotari suplimentare si optionale ... etc
Nu va obliga nimeni sa acceptati o oferta care va dezavantajeaza. Daca o faceti trebuie sa stiti clar pentru care motive acceptati asta. (Timp, lipsa masinii, etc)
Eu v-as recomanda sa gasiti o masina pe piata second care e similara cu al Dvs si sa incercati sa obtineti o despagubire cat mai apropiata de valoarea finala a acesteia (inclusiv taxe).
Dauna totala
dandecu23
Buna ziua,
Am un Vw Bora din 2005 care este asigurat CASCO la [EDITAT]. Am lovit masina si a rezultat o dauna care a fost estimata de reprezentanta VW la ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca
lucitanase
Buna ziua. Am si eu o dilema. Am avut un accident rutier din care masina mea a iesit cam sifonata. Precizez ca detin un Opel Tigra din 1999. Am fost la ... (vezi toată discuția)