Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont bancar salariu

buna seara! am si eu o nelamurire. am o proprire pe salariu de la taxe si impozit,datorie ce insumeaza 1935 lei. mi-a fost livrat salariul in valoare de 3000 lei, dar nu am putut scoate nici un ban. am sunat la banca si mi s-a spus ca proprirea este pusa pe suma de 51000lei. mentionez ca din aceasta datorie am achitat in luna septembrie, diferenta ramasa fiind de 1935. de ce mi s-a pus proprire pe tot salariul?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 20:49, 24 Octombrie 2014
S-ar putea sa fie o greseala, sau poprirea sa fi fost emisa inainte ca dvs sa achitati o parte. Mergeti la taxe si impozite si verificati care este suma restanta de plata, si sa va restitue diferenta incasata deja de catre acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire impozit 5 ani in urma brandon99 brandon99 Buna ziua. O firma a platit impozite timp de 5 ani de zile pentru niste terenuri care figurau, de fapt, pe un alt UAT. Se pot restitui acele sume? Daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o nelamurire in privinta unei popriri la servici, ... DMDGr DMDGr Buna ziua! Am o nelamurire in privinta unei popriri la servici, daca doriti sa ma ajutati. Am primit la angajator 2 popriri, una mai veche care am avut-o si ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar naum_ianca naum_ianca Am un credit de nevoi personale la BCR. Am avut restanta, am fost data la o firma de recuperare, am platit si eu cat am putut (nu toata suma). Restanta mea ... (vezi toată discuția)