avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fisa Sintetica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fisa Sintetica

Buna ziua !

Am fost azi la Admin.Fin de unde am obtinut o Fisa sintetica cu decl.depuse la termene si cu sumele respective.
Mare mi-a fost surpriza cind uitindu-ma pe ac.fisa am observat sume care erau adaugate ,in afara sumelor declarate de mine.
Ca explicatie:in dreptul rubricii :documen t in loc de DEC/.nr..data,...era trecut DEC.ACC/alt nr...alta data ? si in dreptul ei pe coloana termen/data platii era trecut cu rosu :Neconfirmat.
Stie cineva despre ce este vorba?
De unde apar aceste cifre?are cineva voie sa calculeze sume de bani pe care eu ar trebui sa le platesc?
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 22:56, 27 Mai 2009
=D>...inseamna ca trebuie sa va intoarceti la Administratia financiara si sa cereti niste explicatii. Ca sa nu le fie foarte greu , incercati sa le faceti copii dupa declaratiile care nu sunt in concordanta cu ce au ei in fisa.Faceti asta cat mai curand , ca sa nu aveti surprize neplacute .
Mult succes ,
Sunt accesoriile calculate pentru platile cu intarziere (penalitati-dobanzi de intarziere)
sunt Deciziile transmise catre angajatori cu debitele si accesoriile aferente. In momentul in care confirmarile acestor decizii se intorc la Adm.Fin din "neconfirmat" se modifica in "confirmat".
Multumesc frumos,tuturor!

Eu n-am trimis nici o confirmare si sumele sint in continuare asa cum au fost trimise.
Cum pot verifica calculele de dobinzi facute de Admin.financiara?...fiindca unele sume din calculele facute de mine sint dublate.
Imi poate spune cineva daca la calculul dobinzilor ptr.TVA se ia in calcul si per.cu sumele compensate?
Codul de procedura fiscala
Art. 118
Dobânzi şi penalităţi de întârziere în cazul compensării şi în cazul deschiderii procedurii de reorganizare judiciară

(1) În cazul creanţelor fiscale stinse prin compensare, dobânzile şi penalităţile de întârziere se datorează până la data stingerii inclusiv, astfel:

a) pentru compensările la cerere, data stingerii este data depunerii la organul competent a cererii de compensare;

b) pentru compensările din oficiu, data stingerii este data înregistrării operaţiei de compensare de către unitatea de trezorerie teritorială, conform notei de compensare întocmite de către organul competent;

c) pentru compensările efectuate ca urmare a unei cereri de restituire sau de rambursare a sumei cuvenite debitorului, data stingerii este data depunerii cererii de rambursare sau de restituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare tva si compensarea cu sume neachitate OvidiaNeagu OvidiaNeagu Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema: Am cerut rambursare TVA si totodata compensarea cu sume neachitate - partial contributii salarii din ... (vezi toată discuția)
Scutire plata penalitati tva coca_ab coca_ab in incercarea de a profita de legea data de scutire plata penalitati la tva,am fost azi la finante sa vad de ce scutire beneficiez.Am o datorie principala de ... (vezi toată discuția)