avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Abuz politie sectie 15
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz politie sectie 15

Buna seara, am mers acum cateva zile pe Drumul gazarului spre Constantin Brancoveanu (Bucuresti) ,la intersectie (cu Constantin Brancoveanu) ,indicatorul "Trecere pietoni" il optureaza perfect pe cel "Obligatoriu la dreapta", daca ai ghinionul sa faci "La stanga" vei fi prins negresit de politistii de la sectia 15 care stiu si ei de problema cu semnele si amendat cu 360 lei.Culmea ironiei te si cearta ironic "Data viitoare sa fiti mai atent!",se pune intrebarea "acestia sunt oamenii pe care ii platim pentru "Siguranta si Incredere"???
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 23:38, 27 Octombrie 2014
Sesizati oficial serviciul din primarie pentru remedierea situatiei
nu poliţiştii sunt raspunzatori pentru amplasarea necorespunzătoare a indicatorului de circulaţie, ci administratorul drumului, în speţa ta Primăria Municipiului Bucureşti. Poliţiştii doar aplică legea în funcţie de amplasarea lor. Dacă indicatorul există, ei nu fac un abuz!
Contestati amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semn obligatoriu inainte sau la dreapta. doruvil doruvil Buna ziua, Fac apel la dumneavoastra pentru ceea ce mi s-a intamplat de curand. Intamplarea a avut loc in Timisoara. Ieri, 17 Iulie, conduceam pe ... (vezi toată discuția)
Verde intermitent vs. verde BogdanP BogdanP Multi se refera la verdele intermitent ca fiind mai \"slab\" decat verdele. Cu alte cuvinte verdele \"plin\" il bate pe cel intermitent. Si apare o dilema aici ... (vezi toată discuția)
Prioritate de dreapta Focus1 Focus1 Sa ne inchipuim o localitate in care exista drumuri asfaltate si ne-asfaltate si o sumedenie de intersectii nedirijate. As dori sa va intreb cum se abordeaza ... (vezi toată discuția)